Partnerprogrammer.dk
Partnerprogrammer
Liste over partnerprogrammer
Liste over affiliatenetværk
Fejl eller ændring i program?
Nyheder
Programmer og netværk i udlandet
Forum
Oversigt
 · Partnerprogrammer
 · Marked
 · Generelt forum

Opret ny tråd
Registreret bruger
Registreret bruger
Log ind
Ikke registreret?
Opret ny bruger
Aktiver profil
Læsestof
Guider til affiliatenetværk
 · Adfair
 · Google AdSense
 · TradeDoubler
Bøger om annoncering
Teknik
Bannerrotation
Om websitet
Kontakt
Formål
Nyttige links
eXTReMe Tracker
Forsiden > Danske affiliatenetværk Du er ikke logget ind - Log ind?

Danske affiliatenetværk


Her er en oversigt over affiliatenetværk i Danmark. Se også listen med danske partnerprogrammer.
Hvis du søger udenlandske affiliatenetværk, kan du finde nogle i sektionen med nyttige links under "Udenlandske partnerprogrammer og affiliatenetværk".
Vil du have besked, når der kommer nye affiliatenetværk til denne liste og andre nyheder om affiliatenetværk osv.?
Indtast din emailadresse:

Adpepper

adResponse Network

  Kampagnenetværk med udbetalingssikkerhed på kampagner der også kan køres på cashback-sider og Facebook.
  Besøg adResponse Network

Adservice

Be On

  Tjen penge på at vise virale videoer på dit website. Gik tidligere under navnet GoViral.
  Besøg Be On

Bing Ads

  Yahoo! og Bing har slået sig sammen om at lave annoncering med tekstannoncer. De er i skrivende stund i gang med at udvikle et alternativt til Google AdSense som de har udrullet til USA og England, men stadig mangler at komme til Danmark.

Buzzamedia

Come & Stay

Digital Advisor

  Digital Advisor er et nystartet affiliatenetværk der går efter websites eller nyhedsbreve der kan levere seriøs kvalitet.
  Besøg Digital Advisor

Euroads

  Annoncenetværk startet af folk tidligere ansat i Adfair, MM Medier, Adpepper og Advertising.com og minder - ikke overraskende - om disse netværk.
  Besøg Euroads

Google AdSense

  Primært tekstbaserede annoncer, men der er også mulighed at vise grafisk bannere. Der udbetales hver måned og man kan vælge imellem at få udbetalt i US dollars på check eller bankoverførsel i danske kroner.
  Netværket er delt op i 3 dele: AdSense til Indhold (AdSense for Content), hvor man kan indsætte annoncer på ens website og annoncerne bliver bestemt efter indholdet, AdSense til Søgning (Adsense for Search) hvor man indsætter en søgeboks på ens website og derefter tjener penge på det antal klik der er på annoncerne der vises i forbindelse med en søgning, som man kender fra en søgning på Google. Sidst men ikke mindst er der Henvisninger, som giver kommission ved et henvist salg, registrering, download eller lignende. Inden for nærmeste frem kommer også AdSense til Mobiler, som fungere ligesom AdSense til Indhold, men her er det målrettet mod indhold til mobiltelefoner. Se også Partnerprogrammer.dk's guide til Google AdSense.
  Besøg Google AdSense

Moreby

Netaffiliation

Netbooster Affiliate

  Udover almindelig bannerannoncering gør de også en del i emailmarkedsføring. Tilbyder annoncer fra ca. 90 forskellige firmaer. Netværket gik tidligere under navnet Guava.
  Besøg Netbooster

Orville Media

  Affiliatenetværk som bl.a. indeholder livestatistik, callback, bannerrotation, tværgående login og underbrugere. Har kampagner i Sverige, Norge, Danmark og Finland.
  Besøg Orville Media

Partner-ads

  Dansk affiliatenetværk med det største antal affiliateprogrammer. Der er over 500 at vælge imellem. Affiliatenetværket blev startet i 2002 og er i dag et af de ældste og største affiliatenetværk i Danmark. Partner-ads har ikke et specielt avanceret annonce-administrationssystem. Til gengæld er der mange programmer at vælge imellem og de er fordelt på mange forskellige kategorier og det er sjældent at et website bliver afvist af annoncøren. Oveni er udbetalingsgrænsen relativ lav. Udbetaling af optjent provision sker hver måned omkring d. 1. Supporten svarer generelt meget hurtigt.
  Besøg Partner-ads

Salestring

Smart Response Media

TradeDoubler

  Performancebaseret markedsføring og varetagelse af online forhold med henblik på at forøge og optimere salg og online handel. Blev stiftet i 1999 og har kontorer i de fleste europæiske lande. Hovedkontoret ligger i Stockholm, Sverige. Der er 185 programmer hos TradeDoubler. TradeDoubler udbetaler via bankoverførsel. Se Partnerprogrammer.dk's guide til Tradedoubler.
  Besøg TradeDoubler

TradeTracker

  TradeTracker er et affiliatenetværk med unikke værktøjer til tracking af salg og leads.
  Besøg TradeTracker

Webgains

  Affiliatenetværk fra Adpepper. Minder i opbygning og værktøjer til rådighed en del om TradeDoubler.
  Besøg Webgains

Partnerprogrammer.dk - Information om affiliateprogrammer og affiliate marketing
© 2005 - 2023 BitnoCom